Lash Boosting Serum


Ripsemme, kuten hiuksemme ja ihokarvammekin, koostuvat keratiinista. Ripsien tehtävä on suojata silmiä lialta, pölyltä ja häikäisyiltä. Vaikka lyhyet tai huonosti kasvavat ripset ovatkin lähinnä kosmeettinen haitta, on kuitenkin syytä tarkastella syitä tähän ilmiöön. Katkeilevat ripset ja pahimmassa tapauksessa ripsien häviäminen voivat johtua monista eri tekijöistä: vitamiinien puutoksesta, silmäluomien tulehduksesta (tässä tapauksessa on syytä kääntyä lääkärin puoleen), ihosairauksista, Alopecia areata (pälvikaljuisuus), sädehoidoista tai kemoterapiasta, stressistä tai palovammasta. Katkeilevat ripset johtuvat usein myös siitä, ettei ripsiväriä ole poistettu tai vääränlaisesta meikkaustekniikasta (esim. liian voimakkaasta ripsien taivuttamisesta).

Päävaikuttavat aineet:
MDN (Methylamido dihydro noralfaprostal) raaka-aineen vaikutus on todistettu useissa testeissä. MDN on silmätauteihin käytetty, mutta kosmetiikkaan sopivaksi muutettu raaka-aine, jota on käytetty useita vuosia USA:ssa. MDN aktivoi ripsien ja kulmien luonnollista kasvua ja tekee niistä pidemmät ja paksummat.

Biotinoyl Tripeptide-1 on peptidi, joka yhdessä edelläkävijä raaka-aineen MDN:n kanssa toimii synergiassa. Se aktivoi karvan kasvua karvatupessa ja kiinnittää ripsen tai kulmakarvan hyvin karvatuppeen. Lisäksi se stimuloi karvan kiinnittymiseen vaikuttavien Laminin-5 ja kollageeni-4 molekyylien toimintaa.

Hyaluronihappo tekee karvasta elastisen ja joustavan sekä täydellisesti kosteutetun. 6-16 viikon säännöllisen (joka ilta) käytön jälkeen BIODROGA Lash Boosting Serum tekee ripsistä pidemmät ja paksummat sekä ehkäisee ripsien irtoamista ja murtumista.

  • Paksummat, tuuheammat ja pidemmät ripset ja kulmakarvat.
  • Intensiivinen ja kirkas katse
  • Elastiset ja kosteutetut ripset
  • Säännöllisesti käytettynä ripset ja kulmat näyttävät tummemmilta, terveemmiltä ja vahvemmilta
  • 6-16 viikon säännöllisen käytön jälkeen tulokset alkavat näkyä
  • Hoitaa hauraita ripsiä
  • Ehkäisee ripsien irtoamista

Lisätietoa