High UV Protection Face Cream SPF 50 – Biodroga MD Fin

High UV Protection Face Cream SPF 50


Monet iho-ongelmat johtuvat auringonsäteiden haittavaikutuksista. Säännöllisesti ja suurina annoksina saatu UV-valo voi vahingoittaa solun DNA:ta, hyökätä ihosoluja suojaavaa solukalvoa vastaan, ja aiheuttaa tulehduksellisia prosesseja kuten punoitusta, turvotusta tai kivuliaita rakkuloita. Sekä UVA- että UVB-säteet aiheuttavat ihossa biologisia muutoksia. Siksi on erityisen tärkeää, että lääketiedettä lähenevä aurinkosuojatuote sisältää suojan UV-säteitä vastaan.

Ihossa on oma luonnollinen suojamekanismi UV-säteiden haittoja vastaan: sarveissolukerros toimii luonnollisena UV-filtterinä, joka imee itseensä tai heijastaa noin 10 % UVB-säteistä ja 50 % UVA-säteistä. Kun iho altistuu enemmän säteilylle, sarveissolukerroksesta tulee paksumpi. Melaniini, joka on myös ihon luonnollinen suojamekanismi, kehittyy syvemmällä ihossa imien itseensä erityisesti UVB-säteitä. Ihon altistuessa runsaasti auringon säteille aiheuttaa se muutoksia verenkierrossa. Verisuonet laajenevat (punoitus), melaniinin muodostuminen lisääntyy (ruskettuminen) ja solut uusiutuvat (iho alkaa hilseillä).

Nämä liiallisen auringon aiheuttamat reaktiot osoittavat, että iho pyrkii korjaamaan UV-säteiden haittoja. Tämä tarkoittaa, että rusketus on ainoastaan ihmiskehon suoja- ja korjausmekanismi.

Krooniset UV-säteiden haitat voivat kuitenkin johtaa ennenaikaiseen, valon aiheuttamaan ihon vanhenemiseen ja pahimmillaan ihosyöpään.

BIODROGA MD SKIN BOOSTER High UV Protection Face Cream SPF 50 tarjoaa tehokkaan suojan UV-säteiden haitallisia vaikutuksia vastaan innovatiivisen ja fotostabiilin UVA/UVB – filtterin ansiosta. E-vitamiini asetaatti uudistaa ja taistelee vapaita radikaaleja vastaan. Panthenoli rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Karitevoi parantaa ihon kosteuspitoisuutta. Aurinkosuojavoide ei sisällä emulgaattoreita eikä mineraaliöljyjä.

  • Suojakertoimen 50 ansiosta tuote suojaa ihoa tehokkaasti UVA- ja UVB-säteitä vastaan
  • Suojaa ihoa auringon haittavaikutuksilta ja ehkäisee ennenaikaista, valon aiheuttamaa ihon ikääntymistä
  • Suojaa ihoa vapailta radikaaleilta
  • Ei sisällä emulgaattoreita tai mineraaliöljyjä
  • Miellyttävä ja raikas kevyt tuoksu

Lisätietoa

Käyttö: Voide voidaan levittää suoraan puhtaalle iholle. Jos käytetään seerumia ja/tai muuta ihonhoitotuotetta, on ehdottoman tärkeää aina levittää aurinkosuojatuote päällimmäiseksi iholle.