DD Cream SPF 25 Daily Defence – Biodroga MD Fin

DD Cream SPF 25 Daily Defence

BIODROGA MD DD Cream SPF 25 Daily Defence antaa iholle täydellisen luonnollisen näköisen päivetyksen ja lisäksi se suojaa ihoa hapettumisprosessin aiheuttamaa ihon vanhenemista vastaan. Se yhdistää BB-voiteen ja CC-voiteen ominaisuudet. Se suojaa ihoa radikaalien vaikutuksilta, ehkäisee juonteiden syntymistä ja pitää ihon kimmoisana. Se ammentaa kosteutta, tasoittaa ihon väriä ja suojaa ihoa UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta.

Voiteen sisältämien peptidien, antioksidanttien ja UV-suojan ansiosta voide suojaa ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta ja oksidatiivisen stressin haittavaikutuksilta.

C- ja E-vitamiinit toimivat synergiassa tarjoten tuotteelle anti-age vaikutuksen. Samalla kun C-vitamiini tekee ihosta kirkkaamman ja tasaisemman näköisen, vaalentaa pigmenttiläikkiä ja tukee ihon luonnollista kollageenisynteesiä, E-vitamiini vakuuttaa anti-oksidatiivisilla ominaisuuksillaan. Se vähentää UV-säteiden aiheuttamia vaurioita ihossa, sitoo kosteutta ja tasoittaa ihon pintaa.

Hyaluronihappo: takaa täydellisen kosteuspitoisuuden ihossa ja ”pumppaa” kuivuudesta johtuvia juonteita tasaisemmiksi. Vaikutus on sekä välitön, että pitkäkestoinen.

Lisäksi voide sisältää Valoa heijastavia pigmenttejä ja kapsuloituja väripigmenttejä jotka saavat ihon näyttämään välittömästi kauniilta. Kapsuloidut väripigmentit avautuvat välittömästi, kun ne joutuvat ihon kanssa kontaktiin. Ne omaksuvat ihon sävyn ja saavat ihon näyttämään luonnollisen päivettyneeltä.

 

Osasto:

Lisätietoa

Käyttö: Levitä puhdistetulle iholle. Älä hiero.

Voidetta on saatavana sävyissä Light ja Dark.