Collagen Boost Night Care – Biodroga MD Fin

Collagen Boost Night Care


Tehokkaat tripeptidit tukevat intensiivisesti ihon kollageenisynteesiä ja vahvistavat kudosta. Puna-apila- ja jamssinjuuri-kasvistimulanttien sekä erittäin tehokkaiden tripeptidien lisäksi tämä lääketieteeseen pohjautuva yövoide sisältää seuraavia raaka-aineita: manteliöljyä ja oliiviöljyä. Sheavoi, kasvipohjainen skvalaani, auringonkukkaöljy ja shorea-voi yhdessä D-pantenolin kanssa ravitsevat ihoa tehokkaasti läpi yön. Aamulla iho tuntuu kimmoisalta ja samettisen pehmeältä. Antioksidantteina viinirypäleensiemenuute ja E-vitamiiniasetaatti torjuvat vapaita radikaaleja. A-vitamiinipalmitaatti vähentää juonteita ja ryppyjä. C-vitamiinijohdannainen kiihdyttää uuden kollageenin tuotantoa. Arvokas hyaluronihappo antaa kosteutta ja saa ihon näyttämään kiinteältä ja tasaiselta. Ihonkaltainen Derma Membrane Complex -voidepohja takaa sen, että kaikki nämä erittäin tehokkaat raaka-aineet imeytyvät ihanteellisesti ihoon.

Anti-Age Collagen Boost Night Care vähensi juonteiden syvyyttä noin Ø26% ja maksimissaan 35% * neljän viikon käytön jälkeen.

*arvio neljän viikon jälkeen, lähde: dermatest GmbH, 20 testi henkilöä

Lisätietoa

Käyttö: Levitä kasvoille, kaulalle ja dekolteelle illalla puhdistuksen jälkeen. Käytä silmänympärysvoiteen ja seerumin jälkeen viimeisenä hoitotuotteena.