Clear+ Sheet Mask for Impure Skin – Biodroga MD Fin

Clear+ Sheet Mask for Impure Skin

 

 

CLEAR + Sheet Mask for Impure Skin kuitukangasnaamioon on imeytetty ainutlaatuinen raaka-aineyhdistelmä. Se ehkäisee epäpuhtauksien leviämistä, rauhoittaa tehokkaasti epäpuhtaan ihon ärsytyksiä ja vakuuttaa helppokäyttöisyydellään ja ihoystävällisyydellään.

Päävaikuttavina aineina:

Salisyylihappo kuuluu BHA-happojen ryhmään ja se on rasvaliukoinen. Se pystyy tunkeutumaan talirauhaseen ja poistamaan keratinisoituneita ja kuolleita ihosoluja niistä. Näin ehkäistään huokosten ja talirauhasten tukkeutuminen ja pigmenttihäiriöiden synty. Koska salisyylihapolla on tulehduksia ehkäisevä vaikutus, sitä käytetään usein tulehtuneiden epäpuhtauksien hoitoon.

BioEcolia® on polysakkaridi, joka tukee ihon suojavaippaa ja samanaikaisesti ehkäisee tulehduksia aiheuttavien bakteerien toimintaa. Erityinen sakkaridi vahvistaa ihoa suojaavaa happovaippaa ja vahvistaa sen puolustuskykyä.

Sinkkiglukonaatti tasapainottaa talintuotantoa ja tekee epämiellyttävän öljyisenä kiiltävästä ihosta mattapintaisen.

Dermapiece -yhdiste ehkäisee tulehduksien syntyä ja rauhoittaa ärtynyttä ja epäpuhdasta ihoa. Lisäksi tämä raaka-aine vahvistaa ihon suojavaippaa, parantaa sen omia korjaustoimintoja ja nopeuttaa sen elpymistä.

Allantoin stimuloi uusien ihosolujen muodostumista ja rauhoittaa ihoa.

Hamamelis-uutteella on kevyesti supistava ja kirkastava vaikutus. Epäpuhdas iho, jossa on suuret huokoset, puhdistuu ja ihosta tulee pehmeän näköinen.

Fucogel® kosteuttaa ihon läpikotaisin ja se pystyy nostamaan ihon kosteuspitoisuuden jopa 79%.

 

 

Lisätietoa

Käyttö: Ota kuitukangasnaamio esiin ja poista sitä suojaava kalvo. Asettele naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 15 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen hiero imeytymätön aine ihoon.