Ikääntyvä iho – Biodroga MD Fin

Ikääntyvä iho

Ikääntyvä iho

Ikääntyvä iho on heikko, kuiva, sen kimmoisuus on vähentynyt ja siinä näkyy luonnollisen vanhenemisen merkkejä. Sen kosteus- ja lipiditasot ovat epätasapainossa. Kun iho menettää kimmoisuuttaan, ihoon alkaa kehittyä pieniä juonteita ja ryppyjä, joiden ehkäisemiseksi ei, toisin kuin kuivuudesta johtuvissa juonteissa, riitä pelkkä kosteutus. Iho tarvitsee oikeanlaisen yhdistelmän hoitavia öljyjä, uudistavia raaka-aineita ja peptideitä, jotka aktivoivat ihosolujen uudistumista. Ihoa vanhentaville merkeille ei jää mitään mahdollisuutta!

Syyt

Stressillä, epätasapainoisella ravinnolla ja vääränlaisella hoidolla on huono vaikutus ihoon. Myös liiallinen altistus UV-säteille aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tehokkaat raaka-aineet ikääntyvälle iholle

VITAMIINIT + ANTIOKSIDANTIT

RETINOLI
Retinoli (A-vitamiini) on tehokas apu jopa yli sataa iho-ongelmaa vastaan ja on todellinen tehotuote iholle!

C-VITAMIINI
C-vitamiini stimuloi sidekudoksen aineenvaihduntaa ja entsyymien kollageenisynteesiä, ja samalla estää kollageenin rappeutumista.

E-VITAMIINI
E-vitamiinilla on antioksidanttinen vaikutus ja se sitoo kosteutta marraskedessä ja vähentää UV-säteilyn aiheuttamia ihovaurioita. Sillä on huomattava pehmentävä vaikutus ihoon.

HAPOT

AHA HEDELMÄHAPPO / GLYKOLIHAPPO + MAITOHAPPO
AHA hedelmähappo / glykolihappo ja maitohappo ovat molekyylikooltaan isompia happoja, eivätkä ne pysty imeytymään kovinkaan syvälle ihoon. Kuollut ihosolukko irtoaa ja ihosolujen uudistuminen aktivoituu.

PHA POLYHYDROKSIHAPPO / LAKTOBIONIHAPPO
PHA-happo / laktobionihappo on sokerihappo, joka kuuluu uudensukupolven happoihin. Se toimii kuten AHA-happo, mutta on hellävaraisempi iholle. Vähentää hapettumisprosesseja ihossa.

BHA BETAHYDROKSIHAPPO/ SALISYYLIHAPPO
BHA betahydroksihappo/ salisyylihappo on rasvaliukoinen. Betahydroksihappo sopii hyvin rasvaiselle iholle, sekaiholle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. BHA:lla on tulehduksia estävä ja kevyt antibakteerinen vaikutus.

FERULAHAPPO (KANELIHAPPO)
Ferulahapolla (kanelihappo) on antioksidanttinen, tulehduksia estävä ja UV-säteilyltä suojaava vaikutus. Se korjaa UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia ja ihovaurioita. Hienot juonteet ja rypyt vähentyvät.