Hyper Sensitive – Biodroga MD Fin

Biodroga MD Hyper Sensitive

Stressi, ympäristön aiheuttamat tai perinnölliset prosessit kuten myös esteettiset plastiikkakirurgiahoidot saattavat heikentää ihoa suojaavaa lipidikerrosta: Ihosta tulee herkempi, siihen tulee useammin ärsytyksiä, se on taipuvainen ihottumaan ja näyttää reagoivan kaikkeen. Tuotteemme tukevat erityisesti ihon uudelleenrakentumista sekä ihon luontaisen tasapainon palauttamista.

BIODROGA MD HYPER SENSITIVE -tuotteet on suunniteltu erityisesti erittäin herkän ihon hoitoon, neurodermatiittiin taipuvaisen ihon hoitoon (ihottumavapaana aikana) sekä käytettäväksi ennen ja jälkeen plastiikkakirurgisia syvä- ja pinnallisia hoitoja, kuten dermabrasion-kuorinnat, laserhoidot, injektiot, hedelmähappohoidot jne.

Resurrection plant complex tekee ihosta kimmoisamman ja parantaa sen puolustuskykyä. Se tukee ja säilyttää ihon luonnollisia uusiutumisprosesseja ja nostaa ihon kosteuspitoisuutta.

Pantenoli parantaa ja kiihdyttää uusien ihosolujen muodostusta ja siten vahvistaa ihon luonnollista suojakalvoa. Lisäksi sillä on kyky sitoa ja varastoida vettä ja siten pysyvästi lisätä ihon kykyä säilyttää kosteutta. Pantenoli rauhoittaa ihon tulehdusprosesseja, vähentää kutinaa ja lievittää ärsytystä ja punoitusta.

Helokkiöljy aktivoi hellävaraisesti ihon aineenvaihduntaa parantaen ja kiihdyttäen ihon luonnollista uusiutumisprosessia.