Herkkä iho – Biodroga MD Fin

Herkkä iho

Herkkä iho

Herkkä ja allergiaan taipuvainen iho reagoi tavallista enemmän sisäisiin ja ulkoisiin vaikutteisiin. Sille on ominaista erilaiset ärsytysreaktiot, punoitus, laajentuneet verisuonet. Iho on usein ohut ja jatkuvasti kuiva ja sisältää vain vähän lipidejä. Herkälle kasvojen iholle ja neurodermatiittiin taipuvaiselle iholle on suositeltavaa käyttää puhdistus-ja hoitotuotteita, joissa ei ole hajusteita, väriaineita eikä allergiaa aiheuttavia ainesosia.

Syyt ihon herkkyyteen

Taipumus herkkyyteen, sääolosuhteet, ympäristötekijät, hormonaaliset vaihtelut, aggressiivinen puhdistus, tietyt aineet hoitotuotteissa tai UV-säteet voivat olla syitä herkistyneeseen ihoon. Herkkä iho reagoi punoituksena, näppyinä, ihon palamisena ja usein myös kuivuutena, sillä iho ei enää kykene sitomaan kosteutta.

Tehokkaita raaka-aineita herkälle iholle

DERMA MEMBRANE COMPLEX (DMC)
DMC on ihonkaltaisen koostumuksen ansiosta tärkeä herkälle iholle erityisesti siksi, että se on hyvin ihoystävällinen. Se myös mahdollistaa raaka-aineiden imeytymisen ihanteellisella tavalla.

RESURRECTION PLANT COMPLEX
Resurrection plant complex optimoi ihon suojaavia ominaisuuksia ja parantaa ihon kimmoisuutta. Se tukee ja ylläpitää ihon luonnollista uudistumisprosessia ja nostaa ihon kosteustasoa.

D-PANTENOLI
D-pantenoli ehkäisee tulehdusreaktioita ihossa, vähentää kutinaa ja rauhoittaa ärsytyksiä ja punoitusta. Se on erittäin hyvin siedetty ja se tekee ihosta samettisen pehmeän.

HELOKKIÖLJY
Helokkiöljy rauhoittaa ihoa, vähentää ärsytyksiä ja punoitusta, estää tulehdusreaktioita ja on iholla erittäin hyvin siedetty.