Filosofiamme – Biodroga MD Fin

MIKÄ TEKEE LÄÄKINNÄLLISESTÄ IHONHOIDOSTA ERITYISTÄ?

 1. TUTKIMUS – IHO-ONGELMAT & RATKAISUT

  Tutkiminen ei koskaan lopu. Jatkuva yrityksen sisällä toimiva Biodroga MD tutkimus- ja kehitysyksikkö etsii ja tutkii viimeisimpiä aktiiviaineita ja teknologioita. Tiimimme on aina tietoinen viimeisimmistä tutkimustuloksista dermatologian, lääketieteen ja kosmetologian saralla ja se käyttää tätä tietoa kehittääkseen meille uusia innovatiivisia ihonhoitotuotteiden koostumuksia. Me olemme erikoistuneet erilaisten iho-ongelmien ratkaisukeskeisiin konsepteihin kehittääksemme tuotteita, hoitoja ja laitteita, jotta voimme tarjota ihanteellista ihonhoitoa kaikenlaisille ihotyypeille.

 2. VÄLTÄMME ÄRSYTTÄVIEN RAAKA-AINEIDEN KÄYTTÖÄ

  Vältämme sellaisten raaka-aineiden käyttöä, jotka saattavat ärsyttää ihoa ja tähtäämme määrätietoisesti ihoystävällisimpiin tuotteisiin

         •  Ei parabeeneja
         •  Ei mineraaliöljyjä
         •  Ei emulgaattoreita
         •  Ei PEG-emulgaattoreita*

  *poikkeuksena CC-voide

 3. KÄYTÄMME VIIMEISINTÄ RAAKA-AINE TEKNOLOGIAA

  Valitsemme huolella viimeisimmät raaka-aineet kuten peptidit, DMC-raaka-aineen, BioEcolian ja EGF:n. Se tarkoittaa, että nykyinen raaka-aine valikoimamme tarjoaa iholle parhaat hyödyt ja maksimaalisen tehokkuuden.

 4. KUORINTAHOIDOT – MEKAANINEN, HAPPO JA ENTSYMAATTINEN

  Kuorintahoidot ovat tärkeä osa kehittämiämme ihonhoitotuotteita ja hoitokonsepteja. Ne vapauttavat ihon kaikista epäpuhtauksista ja avaavat sen hoitotuotteiden aktiivisille raaka-aineille. Samanaikaisesti säännölliset kuorintahoidot aktivoivat ihon uudistumista. Tarjoamme laajan valikoiman tehokkaita kuorintahoitoja eri pitoisuuksilla. Tämä mahdollistaa oikean kuorinnan valitsemisen ihon kunnon mukaan. Hoidon tuloksien ylläpitämiseksi suositellaan säännöllisiä kuorintahoitoja kotona tehtäväksi.

 5. LAITTEET – LAITTEISIIN PERUSTUVAT KONSEPTIT

  Tuotteemme ja hoitomme on suunniteltu toimimaan ihanteellisesti yhdessä laitteilla tehtävien hoitojen kanssa. Testaamme kaikki tuotelinjamme ja hoitomme tavallisina käsin tehtävillä hoidoilla sekä laitteilla tehtävillä hoidoilla. Laitteiden kanssa yhteensopivat tuotteet antavat parhaan lopputuloksen.

TAVOITE: PYSYVÄ PARANNUS IHON KUNNOSSA