Epäpuhdas iho – Biodroga MD Fin

Epäpuhdas iho

Epäpuhdas iho

Epäpuhdas iho on usein rasvainen, kiiltävä ja siinä on laajentuneita ihohuokosia. Siinä esiintyy mustapäitä, finnejä ja tulehdusreaktioita. Epäpuhdas iho reagoi erityisen helposti, koska sen kosteustasapaino ja talintuotanto ovat järkkyneet. Hormonaaliset muutokset ovat pääsyynä epäpuhtaaseen ihoon murrosiän aikana. Epäpuhdasta ihoa esiintyy kuitenkin myös murrosiän jälkeen. Intensiivinen ja säännöllinen puhdistus on ensimmäinen askel epäpuhtauksia aiheuttavien bakteerien ehkäisemiseksi. Epäpuhdas iho vaatii jatkuvaa hoitoa, jotta saavutettaisiin pysyvä parannus ihon kunnossa. Ihanteelliset tuotteet on räätälöity ihontyypin mukaan siten, että iho voi saada takaisin luonnollisen kosteustasapainon ja talintuotannon.

Epäpuhtauksien syyt

Epäpuhtaaseen ihoon on monia syitä: bakteerit, ympäristön saasteet ja sääolosuhteet (ulkoiset tekijät) kuin myös lääkeaineet, hormonaaliset vaihtelut ja sairaudet (sisäiset tekijät) aiheuttavat epäpuhtauksia. Ihon tasapainon palauttamiseksi on parasta käyttää tällaiseen ongelmaan kehiteltyjä tuotteita.

Tehokkaita aineita epäpuhdasta ihoa varten

Salisyylihappo kuuluu BHA eli Beta Hydroksi happoihin. Se kuorii sarveistunutta ihoa ja sillä on tulehduksia estävä vaikutus. Se on tehokas raaka-aine epäpuhtaan ihon hoidossa. Salisyylihappo liuottaa talirauhasia tukkivia kuolleita ihosoluja ja tekee säännöllisesti käytettynä ihosta kirkkaamman ja raikkaamman näköisen. Epäpuhtauksien kehittyminen estyy tehokkaasti. Salisyylihappoa käytetään myös dermatologisesti, erityisesti mustapäiden, näppylöiden ja valkopäiden hoidossa.