Auringon vahingoittama iho – Biodroga MD Fin

Auringon vahingoittama iho

Auringon vahingoittama iho

Valon ja auringon vahingoittamassa ihossa on pieniä juonteita tai ryppyjä ja sen elastisuus on vähentynyt, riippumatta ihon iästä. Tyypillisiä merkkejä ovat pigmenttimuutokset ja sarveistumishäiriöt.

Aiheuttajat

Ulkoiset tekijät kuten UV-säteily (auringonvalo) ja ilmansaasteet ovat suurin syy kyseiselle ongelmalle. Erilaisia iho-ongelmia kehittyy, kun iho altistuu UV-säteilylle intensiivisesti. Tuloksena on nahkamainen, kuiva ja vahingoittunut iho. Lisäksi iho kykenee korjaamaan itseään vain tiettyyn pisteeseen asti. Arvokas kollageeni, joka on tärkeä elastisuuden, nuorekkuuden ja rypyttömien kasvojen kannalta, tuhoutuu liiallisen auringonvalon seurauksena.

Tehokkaita raaka-aineita auringon vahingoittamalle iholle

KASVIEN KANTASOLUT
PhytoCell TecTM Alppiruusu on kantasolu-uute Sveitsin alppiruusun lehdistä. Tämä raaka-aine parantaa ihon kantasolujen elinvoimaa ja pitkäikäisyyttä. Ihon suojakerros vahvistuu ja se on paremmin suojattu säävaihteluilta. Sen ansiosta ympäristötekijöiden aiheuttama ihon vanhentuminen hidastuu.

Repair Complex aktivoi ihon omaa korjauskykyä ja luonnollista pimeänkorjausmekanismia, jopa jo olemassa olevien ihovaurioiden osalta.