Anti Redness – Biodroga MD Fin

Biodroga MD Anti Redness

Monet ihmiset kärsivät ihon ylireagoinneista, kuten punoituksesta ja kutinasta. Ihon jatkuva punoitus, esim. couperosa, vaikuttaa vähitellen ihon kimmoisuuteen ja elastisuuteen, sillä ihossa esiintyvät tulehdusreaktiot tuhoavat pitkällä aikavälillä ihon elastaani- ja kollageenisäikeitä, jotka ovat elintärkeitä ihon kiinteydelle ja joustavuudelle.

Couperosa johtuu tyypillisesti verisuonien laajenemisesta. Verisuonten laajeneminen taas johtuu yleensä tukikudoksessa sijaitsevien verisuonten seinämien heikkoudesta. Tilapäinen punoitus johtuu pienten verisuonten näkymisestä, koska verisuonten verenkierto vilkastuu. Couperosaa pidetään rosacean esiasteena.  

Rosacea on krooninen ihon tila, johon liittyy pysyvä ihon punoitus ja selvästi näkyvät kapillaarit. Tätä ihotyyppiä esiintyy yleensä vaaleaihoisilla naisilla 30 ikävuodesta ylöspäin. Noin 45 miljoonaa ihmistä maailmassa kärsii rosaceasta. Rosacea luokitellaan lääketieteelliseksi tilaksi ja sen hoitoon vaaditaan aina ihotautilääkäri.

Raaka-aine innovaatiot punoitusta vastaan:
Telangyn™ on innovatiivinen tetrapeptidi, joka on kehitetty erityisesti couperosasta ja teleangiestasiasta kärsivälle iholle.

• estää tulehduksia ja toiminnallisia häiriöitä ihossa, jolla on taipumus verisuonien laajenemiseen
• estää samalla kollagenaasia
• suojaa ihoa hyperpigmentaatiolta

Tuotteiden säännöllinen käyttö vaalentaa silminnähden punoittavaa ihoa, vahvistaa kapillaareja ja verisuonten seinämiä ihossa sekä parantaa ihon luonnollista puolustuskykyä.